Prinsessa på prov

Idag har jag provat klänningar!! Vilket fantastiskt arbete de måste ha som säljer och hyr ut brudklänningar. Och tänk att jag hittade en som var gjord för mig, en som jag fick midja i, en som var alldeles lagom men alldeles perfekt! Idag har jag bara fått vara prinsessa på prov. Nu hänger klänningen här hemma och väntar på att få göra mig till prinsessa en hel dag och då tillsammans med min prins!

En kommentar till Prinsessa på prov

  1. Jonna skriver:

    Like, Like, Like… Funktionen finns visst inte på bloggar men ändå ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>