Hindersprövning

Igår fick vi svar från staten – skatteverket – att vi har rätt att gifta oss. Inga hinder föreligger utifrån släktskap (vi kollade av med varandra innan vad våra respektive föräldrar hette) eller andra eventuellt okända äktenskap (ingen av oss kände till några längre minnesluckor i våra respektive liv när detta skulle kunna ha inträffat).  Det känns oerhört högtidligt och allvarligt att få godkännande av självaste staten för att ingå äktenskap.

Nu kan vi alltså på riktigt ta tag i inbjudningarna, de kommer inom några veckor att dyka upp i våra väntade gästers brevlådor:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>