TACK!!

Nu har jag möhippat i olika format, tre lördagar i rad:)) Tack alla underbara vänner för att ni ordnat så bra dagar. Marie gav mig en minimöhippa i Göteborg. Lite rött vin, schwizernöt och grekisk restaurang. Sedan bara mys och prat på hotell.

Arbetskamraterna bjöd på härlig frukost, polkagrisbakande i Gränna. 18-årige Oscar, som lärde mig rulla och dra polkagrisar, visade inte på något sätt att han hörde små gliringar från några av kollegorna;) Pick-nick i november? Det fick bli i Kaxholmen, tack Piah! Sedan dansade vi Bollywood med liv och lust. Vissa med längre armar än andra;) Kvällen avslutades med Libanesisk mat hos Josefin! Härlig underbar och rolig dag!

I går kom mina gamla trogna kära underbara vänner och övverraskade mig stort. Med tårar i ögonen lyssnade jag till deras sång i ottan. De bjöd på frukost och jag fick ett gäng underkläder i morgonpresent, i varierande form och storlek;) Sedan SPA:ade vi halva dagen och jag har för första gången i mitt liv rullat mig i snön efter bastubad! Frigörande dans är en utmaning men blir roligt när man väl vågar släppa loss. Efter detta följde chokladprovning på underbara Tokarps gård. Mmmmmm<3 Egenhändigt gjord sushi slank sedan ner mycket välsmakande. Åter en fantastisk dag med goda goda vänner och mycket härligt prat, skratt och tid!

Jag är så rörd och tacksam över att ha er alla och att ni har ordnat så mycket bra för min skull.

TACK ALLA!

Kramar  Angelica:)

Leave a Reply