Elva nätter före fru…..

…anländer festens yngsta gäst, mitt tredje syskonbarn, mina föräldrars tredje barnbarn, Jespers lillebror, Evelina och Martins andra son! Nu vet vi med säkerhet att min syster och Martin kan delta i festen och på vigseln bara för att lille prinsen hade den smakfulla äran att välkomna världen några dagar före beräknad ankomst! Välkommen lilla älskade prins!

Andreas och jag börjar äntligen lägga oss ner i soffan igen, börjar njuta av att det mesta nog är ordnat. Vi ska göra vigselprogrammet och köpa våra underkläder sen är det nog klart;) Jag fick erbjudande av min kollega Lotta annars att hon kunde ordna dessa plagg till låns, om det var det enda som glömts.

Ringarna är putsade, vigselringen är nästan onödigt oanvänd, buketten är beställd, sminket är inköpt, naglarna behandlas, kärleken spirar! Det är en riktig kärleksboost att invänta ett bröllop, i alla fall när planeringen och uppgifterna börjar bli klara. Julen kommer lite i kläm i år, men vi har lyckats köpa alla juklappar, klä vår julgran, och vi hinner nog med lite skinka, jansson och julgodis också.

Vi har lagt Champagnen på kylning och inväntar med stor förväntan och tillförsikt den 31 december 2010!

GOD JUL ALLA VÄNNER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>