Brud & Brudgum

Har Angelica verkligen funderat på vem hon tänker gifta sig med??

För att få en vink om vem Andreas är så klicka på länken nedan….

Andreas

Och Andreas, vem är det han gifter sig med?

Angelica

Angelica, från Aneby. Jag har alltid haft en stark vilja, är konstant nyfiken och kan nog aldrig lära mig tillräckligt.  Jag gillar att tävla men utmaningen är roligare än att vinna. Jag har arbetat med lite olika saker,”snickeri” och pluggat oändligt många c-tapp, serverat kaffe och nästan lika oändligt många våfflor vid södra sveriges högsta vattenfall, Stalpet. Jag har arbetat med äldre, ansvarat för vägkyrka, delat ut reklam och putsat fönster.  Allt detta har jag väldigt bra nytta av i mitt nuvarande jobb som socionom på socialkontor med barn och unga och deras föräldrar.

Jag har försökt mig på även olika hobbies. jag har spelat pingis, en kort karriär på mellanstadiet. Jag har testat fotboll. Jag har tränat aerobics till Jane Fonda hemma i vardagsrummet hos mamma och pappa. Jag har spelat fiol ganska länge, en gång för kungen en gång när han fyllde år.  Fiolen har också fått med mig på lite olika resor, USA, London, Norden och Jämtland. Senaste föreningsaktiviteten har varit Volleyboll i Eksjö. Jag är verkligen inte så bra på pyssel och sömnad, vilket min familj ler lite åt.

Jag har en gång blivit hemskickad från skolan för att jag inte kunde sluta skratta. Detta var i andra klass. Jag försökte skolka en gång i sjuan. Det var ingen höjdarkarriär eftersom jag träffade på mamma och pappa på samhället som undrade varför jag inte var i skolan. Att köra samma story till dem som läraren ”ska till tandläkaren” var ju ganska lönlöst… Ärlighet varar nog längst ändå.

Jag har bott på lite olika ställen i livet, Östersund, Simrishamn, Kapstaden och Tenhult är några. I Tenhult har jag min älskling och därför är det just nu allra bäst på jorden!

Angelica

3 Responses to “Brud & Brudgum”

  1. Emilia skriver:

    Hahaha!!! Du gick nog igenom alla disney´s figurer!! hoppas Angeica gillar tecknat :) hihi annars spring! han är ett träsktroll!!

  2. evelina skriver:

    HAHAHAHAAH!!!! underbara ni!

Leave a Reply