Hur det började

Denna sagan börjar kvällen den 2:a augusti 2007 på Karlssons salonger i Jönköping. Andreas kommer fram och presenterar sig genom att ta en klunk av Angelicas öl. Vi pratar om vilka vi är och för att vara på den säkra sidan säger Angelica att ”en frånskild småbarnsfar är det sista jag behöver nu, kom tillbaka i november”. Andreas är lite listigare, han låter Angelica ta ett foto av honom när han har en flaska Carlsberg i handen. Angelica använder sin mobil för att sedan skicka detta till en av Andreas vänner som en ”reklamkampanj” för just den ölsorten. Intet ont anande Angelica förstod inte att han därmed hade fått tillgång till telefonnummer och adress.

Andreas som är en vinnarskalle av stora mått hade tydligen fallit för Angelicas smått avvisande attityd. Veckan efter återinfinner sig båda, utan varandras vetskap, på Karlssons salonger. Andreas medvetet för att eventuellt finna Angelica. Angelica totalt omedveten tills Andreas kliver fram och frågar ”är det november i din almanacka?”

Det tog ytterligare en månad tills Angelica tyckte att det kunde vara november. Detta var efter en mycket trevlig dejtkväll hos Andreas i hans lägenhet på Ekhagen. På menyn stod ungsbakad Teriyakilax med ris, gravlaxssås och sallad. Andreas hade också varit och express-shoppat vinglas för att imponera extra mycket på Angelica. Innan hon kom in i hans liv var vin inte existerande i hans. Kvällen innehöll också gitarrspel till Winnerbäck på balkongen och avslutades med filmtajm i soffan med Shrek 2. Angelica missade bussen och fick snällt sova över. På lördagen körde Angelica Andreas till stationen, eftersom han skulle se landskamp i fotboll på Råsunda, Sverige-Danmark. Angelica fick låna hem bilen. (ytterligare ren list från Andreas sida för att vi skulle träffas igen) På söndagen vågade vi sent om sider faktiskt ta varandra i händerna….

…och nu är vi här, med bröllopsplanering för fullt:)

One Response to “Hur det började”

  1. hermes handbags skriver:

    There is obviously a lot to know about his, I think you made some good points. Anyhow keep up the good work. Christian

Leave a Reply